Las Vegas wordt helemaal hot

Las Vegas is hot volgende zomer; zowel letterlijk als figuurlijk. Gaat Las Vegas uitgroeien tot een nieuwe topbestemming onder Nederlandse toeristen? Gaat Las Vegas de top 5 van populairste steden van Amerika binnendringen? Het zou volgend jaar zomaar kunnen gebeuren op het moment dat KLM start met de rechtstreekse vluchten tussen Amsterdam en de Amerikaanse stad Las Vegas. Al decennialang spreekt deze gokstad in de staat Nevada mensen tot de verbeelding. Dankzij de gokindustrie, films die zich afspelen in Las Vegas zoals ‘The Hangover’ en de enorm toegenomen populariteit van het pokeren zijn er voldoende mensen die graag eens een kijkje zouden willen nemen in deze oase binnen de woestijn.

Op 6 juni 2019 zal KLM de lijndienst richting Las Vegas starten. In eerste instantie met twee wekelijkse vluchten, maar in juli 2019 zal dit aantal opgeschroefd worden naar drie vluchten per week. Goed nieuws voor wie altijd al een keer naar dé gok- en entertainmentstad van de Verenigde Staten had willen reizen. Het maakt het vrij goed mogelijk om gewoon even stedentrip van een lang weekend te maken als je daar zin in hebt.

De nieuwe vluchtroute van KLM is ook goed nieuws voor wie van natuur en cultuur houdt. Las Vegas is een prima aanvliegluchthaven om een rondreis te maken door Nevada, Utah en Arizona. Bezoek de Grand Canyon, verbaas je over de desolaatheid van Death Valley of rijdt een stuk van Route 66. Dit zijn toch wel een aantal bijzondere plekken binnen Amerika. Het ligt allemaal binnen een redelijke afstand van Las Vegas.Plaats een reactie