Overig — 19 maart 2013

Een vliegtuigtoilet is na een lange vlucht niet de meest hygienische plek van het vliegtuig. Naarmate de vlucht vordert wordt het bij aanvang van de vlucht smetteloze kamertje steeds viezer. Op sokken een toiletbezoek is al geen al te beste manier, zeker aan het einde van een lange vlucht is zo’n expeditie gedoemd te eindigen in natte voeten. Als water was zou het niet zo’n ramp zijn.

De foto die bij dit artikel geplaatst is, is genomen ongeveer twee uur voor aankomst in Amsterdam vanuit Kuala Lumpur. Inmiddels zaten de passagiers al ongeveer elf uur aan boord van de Boeiing 777 van KLM. De vloer van het toilet zag er niet meer uit. Mijn voorganger had zelfs de moeite al niet meer genomen om het toilet door te spoelen. Heb medelijden met de mensen die de vliegtuigen weer fris en fruitig moeten maken na een vlucht.

Tags: , ,

Delen

Over de redacteur

Dimi3

Reisjournalist Dimi3 reist 80-100 dagen per jaar en publiceert op tientallen websites reiservaringen, foto's en informatie over allerlei reisbestemmingen. Favoriete bestemmingen zijn Dubai, Mexico, Caribische eilanden, Florida en grote steden zoals Hong Kong, Singapore, Londen en New York.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *