Leuke en kindvriendelijke campings rond het Gardameer

Het Gardameer is natuurlijk de beste plek om te gaan kamperen in Italië. Het Gardameer is het grootste meer van Italië en is omgeven door prachtige bergen en schilderachtige dorpjes. Er zijn talloze campings te vinden waar je kunt verblijven tijdens je camping. Een kindvriendelijke camping aan het Gardameer is natuurlijk wel zo prettig wanneer je kinderen mee op vakantie gaan. Natuurlijk zijn er altijd wel campings aan te raden!

Camping Bella Italia

Camping Bella Italia is een grote vier sterren camping. Bungalows, vakantiehuizen, stacaravans en bungalowtenten kun je hier allemaal huren. De camping is daarnaast voorzien van verschillende zwembaden en er is voldoende mogelijkheid om je bezig te houden met watersport. Het kinderbad is verwarmd en er is ook een grote speeltuin aanwezig. De camping ligt dichtbij Peschiera, een prachtig oud vissersdorpje dat je zeker moet bezoeken.

Camping Park Altominicio

Een andere camping waar je prima kunt verblijven is Camping Park Altominicio. Er zijn 2 zwembaden met in totaal 4 glijbanen aanwezig waar je kinderen zich uitstekend kunnen vermaken. Er is een restaurant aanwezig op deze camping en je hebt daarnaast ook de mogelijkheid om te barbecueën. De camping ligt 7 kilometer bij het Gardameer vandaan. Daarnaast ligt ook Gardaland dichtbij. Dit is het grootste attractiepark van Italië. Dit belooft een spectaculaire vakantie te worden!

Camping Baia Verde

Camping Baia Verde is een wat nieuwere camping. Deze camping is geopend in 2007 en heeft verschillende prachtige zwembaden. Ook is er een animatieteam op de camping aanwezig die je kinderen veel plezier kan bezorgen. De camping ligt op nog geen halve kilometer van het strand. Overdag kun je prima een bezoekje brengen aan het gezellige centrum van Manerba del Garda om een drankje te gaan doen.Plaats een reactie