Reissites — 20 januari 2014

Het Lipnomeer is een zeer populair toeristisch gebied in Tsjechië. Toeristen uit o.a. Duitsland, Tsjechië en Nederland komen naar het Lipnomeer om te sporten, te genieten van de Tsjechische natuur en om de vele prachtige dorpen en steden in de regio Zuid-Bohemen te bezoeken. Voor wie nog niet zo bekend is met het Lipnomeer en meer wil weten over het toerisme rondom het grootste meer van Tsjechië die kan sinds begin dit jaar terecht op de nieuwe site Lipno voor beginners.

Op deze Lipnosite lees je onder andere over hoe het is om hier aan wintersport te doen, wat er allemaal te zien en te doen is en hoe je het beste naar het Lipnomeer reist. Ook is er uitgebreide informatie te vinden over het dorp Lipno nad Vltavou.

Tags: , , , ,

Delen

Over de redacteur

Dimi3

Reisjournalist Dimi3 reist 80-100 dagen per jaar en publiceert op tientallen websites reiservaringen, foto's en informatie over allerlei reisbestemmingen. Favoriete bestemmingen zijn Dubai, Mexico, Caribische eilanden, Florida en grote steden zoals Hong Kong, Singapore, Londen en New York.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *