Londen informatie

Londen behoort al jarenlang tot de meest populaire stedentripbestemmingen in Europa. Jaarlijks vliegen tienduizenden Nederlanders naar Londen om te winkelen, van de vele bezienswaardigheden te genieten en de typische sfeer op te snuiven. Samen met New York behoort Londen ook tot dé steden waar je naartoe moet voor musicals, comedy en theater.

Het reisportaal Landenportal heeft vandaag een pagina gelanceerd boordevol Londen informatie. Zo lees je alles over reizen naar Londen, maar ook hoe je je in Londen zelf het beste kunt verplaatsen. Verder wordt er een hoop handige reisinfo gegeven zoals de beste reistijd om Londen te bezoeken, de douaneregels, de vluchttijd naar Londen, alles over veiligheid en gezondheid, de feestdagen in Londen en hoe het zit met stroom en stekkers.

Erg handig zijn de vele tips die gegeven worden. De Londen pagina is geschreven door Mayke, die bijna jaarlijks in Londen komt. Zij is helemaal op de hoogte van wat je in Londen wel maar vooral ook niet moet doen. De Londen pagina is daarom een must voor iedereen die binnenkort een keer een reisje naar Londen wil maken.Plaats een reactie