Foto & Video — 22 december 2016

Met zijn allen maken we heel wat prachtige, ontroerende en sfeervolle vakantiefoto’s. Dankzij de steeds beter wordende camera’s in mobieltjes en de enorme groei die de digitale fotografie meegemaakt heeft levert een gemiddelde reis vaak een flink aantal foto’s op. Je maakt je reis pas echt onvergetelijk door deze foto’s te verzamelen in een mooi fotoboek. Digitale foto’s worden vaak wat minder gemakkelijk bekeken als je een flinke berg foto’s hebt. Door je mooiste foto’s te verzamelen in een fotoboek heb je iets in handen wat je eenvoudiger eens eventjes pakt om er zelf in terug te kijken of om je vakantiemomenten met vrienden of familie te delen.

Door de creatieve mogelijkheden en de verschillende formaten zijn de mogelijkheden vrijwel onbeperkt. Je bepaalt zelf hoeveel bladzijdes je nodig hebt, kunt vaak zelf de layout van je kaft bepalen en kunt op allerlei manieren teksten toevoegen. Ik merk zelf dat ik in het begin van de digitale fotografie (ik fotografeer al digitaal sinds eind jaren negentig) nog regelmatig foto’s af liet drukken. Dat was je immers gewend. Tegenwoordig neem ik de tijd om van de bijzondere vakanties een mooi boek samen te stellen achter de computer, zodat ik een paar dagen later een fraaie tastbare herinnering heb.

Tags: , ,

Delen

Over de redacteur

Halverwege de jaren negentig ben ik begonnen met intensief reizen. Eerst als zakenreiziger, later steeds meer met het doel om over reizen op internet te publiceren. Deze uit de hand gelopen hobby heeft ervoor gezorgd dat ik een redelijk deel van het jaar op pad ben. Inmiddels heb ik ongeveer 80 landen bezocht en schrijf ik op verschillende reis- en bestemmingsgerelateerde websites zoals allesovervakanties.nl

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *