Reissites — 24 maart 2014

Maastricht is een gezellige stad in het zuiden van de provincie Limburg. De naam verwijst direct naar de ligging aan de Maas, één van de belangrijkste rivieren die door Nederland stroomt. Maastricht is een gemoedelijke stad waar je uitstekend kunt winkelen, heerlijk kunt eten en goed op stad kunt. Dankzij de vele bezienswaardigheden en musea die de stad telt hoef je je hier geen moment te vervelen. Wie Maastricht nog niet bezocht heeft, is eigenlijk een unieke stad in Nederland misgelopen.

Niet getreurd, want het is gelukkig niet te laat om van deze heerlijke stad te genieten. Bijvoorbeeld aanstaand weekeinde, als het mogelijk heerlijk lenteweer wordt. Een prima gelegenheid dus om Maastricht te bezoeken. De site Maastricht voor beginners geeft je vanaf vandaag in ieder geval voldoende tips en informatie over deze stad.

Tags: , , ,

Gerelateerd nieuws

In 12 uur

In 12 uur

10 november 2015
New York top 10

New York top 10

25 mei 2015
Parijs voor beginners

Parijs voor beginners

8 oktober 2014
Parijs tips

Parijs tips

2 oktober 2014
Lissabon voor beginners

Lissabon voor beginners

16 september 2014
Bretagne voor beginners

Bretagne voor beginners

14 september 2014
Luxemburg voor beginners

Luxemburg voor beginners

11 september 2014
Düsseldorf voor beginners
Neurenberg informatie

Neurenberg informatie

20 augustus 2014

Delen

Over de redacteur

Dimi3

Reisjournalist Dimi3 reist 80-100 dagen per jaar en publiceert op tientallen websites reiservaringen, foto's en informatie over allerlei reisbestemmingen. Favoriete bestemmingen zijn Dubai, Mexico, Caribische eilanden, Florida en grote steden zoals Hong Kong, Singapore, Londen en New York.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *