Mallorca voor beginners

Ga je binnenkort op vakantie naar Mallorca of wil je gewoon meer weten over Mallorca? Vandaag is de Nederlandse reissite “Mallorca voor beginners” gelanceerd. De website biedt in een aantal hoofdstukken veel handige informatie en tips over het vakantieeiland Mallorca.

Mallorca is voor velen vooral een eiland om te genieten van het aangename zomerweer en de vele stranden die het eiland telt. Op Mallorca voor beginners laat men ook de andere kant van Mallorca zien: de mooie dorpjes, typisch Mallorca en Mallorca als fietseiland. Jaarlijks vliegen duizenden fietsers naar Mallorca om te fietsen. Het klimaat en de aanwezige bergen zorgen ervoor dat je op Mallorca je prima voor kunt bereiden op fietstochten en wedstrijden zoals bijvoorbeeld de gisteren verreden Alpe D’HuZes.1 gedachte over “Mallorca voor beginners”

  1. Wat velen ook wellicht niet weten over Mallorca, is dat je in Mallorca ook kunt (leren) kitesurfen. Deze avontuurlijke sport kun je dan stapsgewijs leren in het warme water en een zonnetje in je gezicht.

    Vooral Playa de Palma is een uitermate geschikt spot voor deze sport. Het enige probleem is dat de kite surfers niet direct van het strand mogen starten. Vanaf 200 meter van het strand mag er gestart worden. Vanuit Club Náutico in El Arenal gaan de kite surfers met een rubber boot 200 meter uit de kust om daar op te starten. In Club Náutico El Arenal kan een cursus Kite surfing gevolgd worden.

    Mochten jullie dus op vakantie gaan naar Mallorca, is dit wellicht een leuke sport om eens te beoefenen :).

    Beantwoorden

Plaats een reactie