Massage op het strand

Mocht je naar Cancún op vakantie gaan dan kunnen we je aanraden om een ontspannende massage op het strand te nemen. Een aantal hotels in Cancún biedt deze mogelijkheid aan haar gasten, zoals bijvoorbeeld het RIU Palace Peninsula. De massage die men hier aanbiedt is een couples massage, waarbij beide partners tegelijkertijd gemasseerd worden in een geweldige setting.

Terwijl de masseuses vakkundig je spieren los kneden hoor je op de achtergrond het ruisen van de zee. Minpuntje bij dit hotel was dat dit geluid helaas regelmatig verstoord werd door het geluid vanuit de zwembadbar, zo hebben wij zelf vorige week ervaren. Het is echter niet storend genoeg om de massage te verpesten.

Wie ook in Playa del Carmen is geweest die weet dat de massages die daar op het strand gegeven worden die niet via een hotel verlopen veel goedkoper zijn dan de massages die wel door hotels geregeld worden. Hierdoor weet je dat de prijzen die men in Cancún vraagt eigenlijk veel te hoog zijn. De masseuses zelf ontvangen waarschijnlijk slechts 15 tot maximaal 25 procent van wat de klant betaalt. Met die gedachte in je achterhoofd weet je dat er mogelijk wat onderhandelingsruimte over de prijs is.

Bij RIU Palace Peninsula kon je via een mannetje korting krijgen, die de massages langs het zwembad aan het verkopen was aan gasten. Op die manier betaalden wij 140 USD in plaats van de gebruikelijke 175 USD. Dat komt neer op 50 euro per persoon. Een welbesteed bedrag!Plaats een reactie