Met de Dreamliner naar Curacao, Aruba of Bonaire

Niet alleen auto’s worden steeds zuiniger, ook vliegen moet steeds duurzamer worden. Deels door de hoge brandstofprijzen, maar natuurlijk ook vanwege milieuaspecten.
Een bekend toestel dat is ontwikkeld om zo zuinig mogelijk ingezet te worden op lange afstandsvluchten is de Boeing 787. Een toestel dat ook wel bekend staan als de ‘Dreamliner’ en maximaal 333 passagiers kan vervoeren. Naast de zuinigheid van het vliegtuig is er ook erg gewerkt aan een zo aangenaam mogelijk en comfortabel reisgenot voor de passagiers.

Sinds oktober 2011 wordt de Dreamliner gebruikt voor commerciële vluchten en is sindsdien een populair toestel bij veel luchtvaartmaatschappijen. Sinds juli 2014 heeft Arke Fly als eerste Nederlandse luchtvaartmaatschappij beschikking over de Dreamliner. Het zal je dan ook niet verbazen dat de maatschappij op een trotse wijze uitpakt met de vluchten die zij verzorgen met de Dreamliner.
Zij zetten de Dreamliner in op vluchten naar en van Curacao, Aruba en Bonaire. Dit maakt het een aangename reis voor de passagiers, want de Dreamliner staat naast zijn duurzame implementaties bekend als een comfortabel vliegtuig, zeker in vergelijking met andere vliegtuigen die worden ingezet op lange vluchten.

Dus plan je binnenkort een reis naar Aruba, Bonaire of Curacao; dan is het zeker de moeite waard om deze reis in de Dreamliner te doen. Uiteindelijk kun je toch meer van je vakantie genieten na een aangename en ontspannen vlucht. Ook het nagenieten van je verblijf op Aruba, Bonaire of Curacao gaat beter wanneer je na een aangename vlucht weer met beide voeten op Nederlandse bodem staat.

Boeing is met de Dreamliner erin is geslaagd om zowel op het vlak van duurzaamheid als op het vlak van comfortabel reizen de ontwikkeling in de luchtvaartindustrie naar een nieuw niveau te tillen.

Lees meer over de 787 Dreamliner van Arke.Plaats een reactie