Nieuws — 3 maart 2015

Arke start vanaf november dit jaar met vakantievluchten naar Sint Maarten. Hiervoor zetten ze hun meest innovatieve en comfortabele toestel in: de Boeing 787 Dreamliner. Het is de bedoeling dat Arke twee keer per week naar Sint Maarten gaat vliegen. De vluchten naar Sint Maarten zullen op woensdag en zondag uitgevoerd gaan worden. De vluchten zullen met het Antilliaanse eiland Curaçao gecombineerd worden. Dat betekent dat op de heen- of terugvlucht er een tussenlanding op Curaçao plaats zal vinden.

Losse vliegtickets en pakketreizen

Je kunt ervoor kiezen om een volledig verzorgde reis naar Sing Maarten bij Arke te boeken, maar je kunt ook losse vliegtickets naar Sint Maarten kopen. Welke keuze je ook maakt, je weet zeker dat je op Sint Maarten kunt genieten van een prachtige tropische bestemming. Boeken kun je via Arke.nl.

Tags: , , ,

Delen

Over de redacteur

Halverwege de jaren negentig ben ik begonnen met intensief reizen. Eerst als zakenreiziger, later steeds meer met het doel om over reizen op internet te publiceren. Deze uit de hand gelopen hobby heeft ervoor gezorgd dat ik een redelijk deel van het jaar op pad ben. Inmiddels heb ik ongeveer 80 landen bezocht en schrijf ik op verschillende reis- en bestemmingsgerelateerde websites zoals allesovervakanties.nl

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *