Reissites — 30 juli 2013

Steeds meer Nederlanders ontdekken Moraira, een heerlijk vakantiedorp aan de Costa Blanca. Voor wie Moraira nog niet kent maar wel overweegt om er op vakantie te gaan is afgelopen week de site MORAIRA VOOR BEGINNERS gelanceerd. Binnen een zevental onderwerpen kun je alle basisinformatie vinden die je nodig kunt hebben voor een vakantie in Moraira. Moraira voor beginners is een onafhankelijke site, dit in tegenstelling tot veel andere informatiesites over Moraira die gevuld worden door verhuurders van vakantiewoningen in Moraira.

De pagina stranden biedt een duidelijk overzicht van de stranden van Moraira. Op de pagina winkelen lees je alles over de winkels, supermarkten en de vrijdagmarkt van Moraira. Op de pagina villa’s kun je zien je juist in Moraira een villa zou moeten huren of kopen. Op de pagina reizen staat alles over hoe je naar Moraira kunt reizen en wat de mogelijkheden van vervoer ter plaatse zijn. De pagina reisinformatie biedt allerlei praktische info zoals hoe het zit met criminaliteit, drinkwater, fooien en de medische zorg in Moraira. Voor liefhebbers van aangenaam strandweer is de pagina weer & beste reistijd van belang, waarop je kunt lezen hoe het zit met het weer en klimaat in Moraira.

Tags: , , , ,

Gerelateerd nieuws

In 12 uur

In 12 uur

10 november 2015
New York top 10

New York top 10

25 mei 2015
Parijs voor beginners

Parijs voor beginners

8 oktober 2014
Parijs tips

Parijs tips

2 oktober 2014
Lissabon voor beginners

Lissabon voor beginners

16 september 2014
Bretagne voor beginners

Bretagne voor beginners

14 september 2014
Luxemburg voor beginners

Luxemburg voor beginners

11 september 2014
Düsseldorf voor beginners
Neurenberg informatie

Neurenberg informatie

20 augustus 2014

Delen

Over de redacteur

Dimi3

Reisjournalist Dimi3 reist 80-100 dagen per jaar en publiceert op tientallen websites reiservaringen, foto's en informatie over allerlei reisbestemmingen. Favoriete bestemmingen zijn Dubai, Mexico, Caribische eilanden, Florida en grote steden zoals Hong Kong, Singapore, Londen en New York.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *