Nieuwe accommodaties op Bonaire

Het Caribische eiland Bonaire is steeds populairder aan het worden als vakantiebestemming. Het aantal Nederlandse toeristen dat vakantie op Bonaire viert neemt alsmaar toe, vooral tijdens de coronapandemie. De status ‘code geel’ bij het reisadvies voor Bonaire zorgt voor een ware run op vakanties naar Bonaire. Gelukkig neemt ook het aantal hotels op Bonaire toe. Hieronder lees je alles over nieuwe accommodaties en vernieuwde overnachtingsmogelijkheden op het prachtige Bonaire.

Chogogo Dive & Beach Resort Bonaire is een gloednieuw, gezinsvriendelijk resort aan zee, dat op 1 december 2021 is geopend. Het strandresort biedt 4-sterrenvoorzieningen met 196 appartementen, vijf villa’s, twee restaurants en een ‘lazy river’-waterbaan die de twee zwembaden van de accommodatie met elkaar verbindt. Het gehele project wordt naar verwachting op 31 maart 2022 afgerond.

Bloozz Resort Bonaire komt naar het eiland in de tweede helft van 2022. Dit nieuwe resort met drie gebouwen huisvest 46 studio’s en appartementen, beschikt over een magnesiumzwembad met een ingebouwde bar en heeft directe toegang tot Bachelor’s Beach.

De eigenaren van Bonaire Resort bouwen momenteel aan Sunset Beach Resort, een nieuw hotel met 106 luxe appartementen en penthouses in Bonairiaanse bouwstijl, een groot zwembad met ligbedden, een strandbar, een restaurant en casino. Het resort gaat naar verwachting in 2023 open.

Delfins Beach Resort, één van Bonaire’s populairste accommodaties aan zee, opent in januari 2022 een multifunctioneel gebouw van 1.800 vierkante meter, met een moderne conferentie- en vergaderruimte, een fitness- en wellnesscentrum en een nieuw Aziatisch restaurant.

The Bonarian, oorspronkelijk gebouwd in 1917, is een luxe boetiekhotel aan zee met een prachtig panoramisch uitzicht op de hoofdstad Kralendijk. Het is volledig gerenoveerd en bestaat nu uit acht kamers en een penthouse. Gasten kunnen het hele hotel huren voor een optimale privé-ervaring, inclusief luchthaventransfers, catering, aangeboden activiteiten, evenals toegang tot een privéstrand en een feestgedeelte.

Sun Rentals heeft verschillende huizen gerenoveerd, waaronder Kas Koral, een huis in traditioneel Bonairiaanse stijl dat populair is bij zowel de lokale bevolking als toeristen. Het huis is voorzien van alle luxe en comfort en beschikt over drie slaapkamers en privé terrassen die adembenemend uitzichten bieden op de zonsondergang.Plaats een reactie