Nieuwe hop on, hop off rondrit in Antwerpen

Sinds afgelopen zaterdag kunnen toeristen met de nieuwste aanwinst van het bedrijf Touristram de stad Antwerpen verkennen. De bus “Trolley Arizona” rijdt acht keer per dag een rondje door de binnenstad van Antwerpen. Voor een bedrag van 8 euro per persoon kun je onbeperkt binnen één dag op- en afstappen.

De start van het karakteristieke voertuig is altijd vanaf de Grote Markt in het hartje van Antwerpen. De route vertrekt vervolgens eerst naar de oude haven en het MAS, daarna naar het Centraal Station, vervolgens naar het Eilandje en dan de Schelde als laatste stop voor terugkeer op de Grote Markt.

Citytour is eigendom van het bedrijf Touristram, dat al jarenlang succesvol toeristen met het toeristentreintje Antwerpen laat zien (vertrek op de Groenplaats). Met hun nieuwste project bieden ze bezoekers aan Antwerpen de mogelijkheid om de stad op een eigen tempo te verkennen.

De eerste ronde vertrekt om 10:30 uur, de laatste om 17:30 uur. De gehele route neemt ongeveer vijftig minuten in beslag.1 gedachte over “Nieuwe hop on, hop off rondrit in Antwerpen”

Plaats een reactie