Aanbiedingen — 15 februari 2017

Heb je je vakantie voor deze zomer nog niet geboekt maar ben je wel van plan om dat op korte termijn te doen? Twijfel dan niet te lang, want bij TUI krijg je nog vijf dagen lang extra vroegboekkorting bij een groot aantal vakanties. Onder het Snelle Boekers Voordeel vallen nog een aantal leuke voordelen. Niet alleen heb je tot 100 euro extra vroegboekkorting, je hoeft ook niets aan te betalen (tenzij je binnen zes weken vertrekt), je mag gratis omboeken en je krijgt van TUI de Laagsteprijsgarantie. Dat zijn toch voldoende redenen om op korte termijn de knoop door te hakken?

Deze Snelle Boekers Voordelen gelden tot en met zondag 19 februari 2017. Je hebt dus nog een paar dagen om tussen het zeer ruime vakantie-aanbod van TUI jouw reis te zoeken en te boeken. Bekijk hier alle Snelle Boekers aanbiedingen van TUI. Kijk naast het vele landenaanbod ook eens naar de vakanties in een RIU-hotel of de heerlijke familievakanties van TUI.

Tags: , , , , ,

Delen

Over de redacteur

Halverwege de jaren negentig ben ik begonnen met intensief reizen. Eerst als zakenreiziger, later steeds meer met het doel om over reizen op internet te publiceren. Deze uit de hand gelopen hobby heeft ervoor gezorgd dat ik een redelijk deel van het jaar op pad ben. Inmiddels heb ik ongeveer 75 landen bezocht en schrijf ik op verschillende reis- en bestemmingsgerelateerde websites zoals allesovervakanties.nl

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *