Bestemmingen — 15 maart 2013

Waarschijnlijk zit 95% van de Nederlanders tijdens dit Nederlandse winterweer liever op het zonnige Aruba of Curaçao. Heerlijk bij tropische temperaturen van dertig graden of meer genieten van een cocktail onder de wuivende palmbomen op een prachtig wit zandstrand. Dat is eens wat anders dan ’s morgens je voorruit weer krabben of eerst de sneeuw van je auto vegen.

Zowel Aruba als Curaçao zijn twee prachtige zonbestemmingen die garant staan voor een heerlijke zonvakantie. Daar denkt niet iedereen zo over. Zo kwam ik vandaag op internet een lijstje tegen met 10 redenen om vooral niet naar één van deze heerlijke bestemmingen te vliegen. Wie overweegt om toch naar Aruba of Curaçao te vliegen: wees gewaarschuwd. Ik ben het eigenlijk alleen met punt 10 van dit lijstje echt eens.

Tags: , ,

Delen

Over de redacteur

Dimi3

Reisjournalist Dimi3 reist 80-100 dagen per jaar en publiceert op tientallen websites reiservaringen, foto's en informatie over allerlei reisbestemmingen. Favoriete bestemmingen zijn Dubai, Mexico, Caribische eilanden, Florida en grote steden zoals Hong Kong, Singapore, Londen en New York.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *