Nu ook business class aanbiedingen bij KLM Werelddeal Weken

Vandaag zijn de Werelddeal Weken 2020 van start gegaan bij KLM. Deze koopjesperiode is erg geliefd onder reizigers die graag met KLM naar hun bestemming vliegen. De aanbiedingen van vliegtickets beperken zich normaal tot de economyclass tickets. Die zijn ook dit keer een stuk voordeliger dan normaal boekbaar bij KLM. Geheel nieuw is dat KLM bij de 2020-editie van de Werelddeal Weken ook tientallen ijzersterke aanbiedingen in de business class heeft.

In de World Business Class vlieg je in alle luxe en comfort naar je vakantiebestemming. Als je met KLM zelf vliegt betekent dat altijd een full lie-flat stoel, waarbij je je toch al comfortabele stoel kunt transformeren tot een bed. Dit is de mooiste manier om uitgerust op je bestemming aan te komen en de jetlag te beperken. Daarnaast behoren Sky Priority, extra bagagevrijdom, luxe maaltijden en drankjes en een groot entertainmentscherm tot de standaardopties in intercontinentale businessclass van KLM.

De normale tarieven van de KLM business class tickets liggen vaak rond de vier- tot zesduizend euro. Dit keer zijn er veel bestemmingen in de business class boekbaar voor tarieven onder de tweeduizend euro. Denk aan Curacao vanaf 1703 euro, New York City vanaf 1599 euro, Bali vanaf 1787 euro, Cartagena vanaf 1747 euro of Dubai vanaf 1750 euro. Wil je een keer luxe naar China vliegen? Je kunt nu tijdelijk naar vier Chinese bestemmingen vliegen voor minder dan 2000 euro: Beijing, Chengdu, Hangzhou en Shanghai.

De Werelddeal aanbiedingen zijn boekbaar via KLM.com.
Alle tarieven zijn exclusief 10 euro boekingskosten per boeking.Plaats een reactie