Op vakantie en je lievelingsprogramma niet missen?

Op vakantie gaan is één van de leukste dingen die je kunt doen. Nieuwe dingen ontdekken, geweldige ervaringen ondergaan en voor veel gezinnen betekent vakantie ook lekker samen zijn na een periode thuis waarbij je vooral veel naast elkaar leeft. Vakantie betekent vaak ook je huisdier, je favoriete levensmiddelen, je vrienden en je lievelingsprogramma van televisie missen. Het mooie is dat je ze soms gewoon mee kunt nemen. Het hangt natuurlijk wel af van je reisdoel en de wijze waarop je reist. Als je gaat kamperen in Frankrijk dan kun je gemakkelijk pindakaas, hagelslag en je hond meenemen. Maak je een rondreis door Vietnam dan wordt het al wat lastiger. Wetende dat in delen van dat Aziatische land hond volop gegeten wordt, is het beter om je viervoeter maar lekker thuis te laten. Ook zul je je backpack niet zo snel vullen met Nederlandse levensmiddelen vanwege gebrek aan ruimte.

Met televisie werkt het een beetje hetzelfde. Als je bijvoorbeeld Internet en TV van Telfort hebt dan kun je online televisie kijken. Dat kan thuis, maar dat kan ook elders binnen de Europese Unie. Als jij de juiste app op je tablet of telefoon geïnstalleerd hebt dan kun je op de camping in Frankrijk, tijdens een trekkingtocht in de Alpen of tijdens een boottocht door de Donau gewoon je lievelingsprogramma’s live kijken. Natuurlijk heb je daar dan wel een internetverbinding voor nodig.

Als je buiten Europa reist of geen tijd hebt om je programma live te kijken, dan zijn er twee andere opties. Je kunt je programma thuis opnemen en vervolgens terugkijken zodra je weer terug bent van vakantie. Mocht je dat nou vergeten dan is er altijd nog Uitzending Gemist. Hiermee kun je de programma’s van de veertig meest populaire zenders terugkijken. Dat kan tot een week na de uitzending. Als je twee maanden door Azië getrokken hebt dan zul je je in dat geval wel moeten beperken tot de meest recente afleveringen.Plaats een reactie