Op vakantie, maar welke tas?

Als ik op reis ga is mijn grootste dilemma waarschijnlijk welke tas ik meeneem op reis. Zo moet ik als ik vlieg rekening houden met wat ik mee moet/wil nemen, hoe de handbagageregels zijn van de luchtvaartmaatschappij waarmee ik vlieg en hoe ik mijn spullen veilig en heel meekrijg naar de plek van bestemming. Op het moment dat ik met de auto reis wordt het ineens een stuk gemakkelijker. Functionaliteit, gewicht en formaat zijn dan ineens niet meer doorslaggevend. Je kunt ineens gaan kiezen voor een mooie tas die ook nog comfortabel is. Je hoeft ook niet meer bang te zijn dat het ‘gevecht om de plekken in bagagebakken’ die vaak in vliegtuigen plaatsvindt ervoor zorgt dat je tas beschadigd wordt. Ineens kun je een reistas meenemen die past bij jouw stijl, bij jouw identiteit. Zo kun je bij Urbanbozz.com terecht voor stoere leren tassen, prachtige lederen weekendtassen en hele fraaie leren rugtassen. Zelfs heb ik er een nieuwe cognackleurige business bag gekocht voor als ik voor een zakelijke reis op pad moet.Plaats een reactie