Overig — 24 juni 2017

Als ik op reis ga is mijn grootste dilemma waarschijnlijk welke tas ik meeneem op reis. Zo moet ik als ik vlieg rekening houden met wat ik mee moet/wil nemen, hoe de handbagageregels zijn van de luchtvaartmaatschappij waarmee ik vlieg en hoe ik mijn spullen veilig en heel meekrijg naar de plek van bestemming. Op het moment dat ik met de auto reis wordt het ineens een stuk gemakkelijker. Functionaliteit, gewicht en formaat zijn dan ineens niet meer doorslaggevend. Je kunt ineens gaan kiezen voor een mooie tas die ook nog comfortabel is. Je hoeft ook niet meer bang te zijn dat het ‘gevecht om de plekken in bagagebakken’ die vaak in vliegtuigen plaatsvindt ervoor zorgt dat je tas beschadigd wordt. Ineens kun je een reistas meenemen die past bij jouw stijl, bij jouw identiteit. Zo kun je bij Urbanbozz.com terecht voor stoere leren tassen, prachtige lederen weekendtassen en hele fraaie leren rugtassen. Zelfs heb ik er een nieuwe cognackleurige business bag gekocht voor als ik voor een zakelijke reis op pad moet.

Tags: , ,

Delen

Over de redacteur

Halverwege de jaren negentig ben ik begonnen met intensief reizen. Eerst als zakenreiziger, later steeds meer met het doel om over reizen op internet te publiceren. Deze uit de hand gelopen hobby heeft ervoor gezorgd dat ik een redelijk deel van het jaar op pad ben. Inmiddels heb ik ongeveer zestig landen bezocht en schrijf ik op verschillende reis- en bestemmingsgerelateerde websites zoals allesovervakanties.nl

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *