Oslo en Tirana terug in het netwerk vanaf Nederlandse airports

Transavia voegt komende zomer drie nieuwe bestemmingen toe aan zijn netwerk vanaf Brussels Airport. Het gaat om Bari, Marrakech en Thessaloniki. Daarnaast kan vanaf Eindhoven straks naar Oslo worden gevlogen. Vanaf Amsterdam is het Albanese Tirana een extra bestemming.

Per 27 juni is het mogelijk om vanaf Brussel naar Bari in Italië te vliegen. Dit doen we drie keer per week. Naar Marrakech in Marokko kan per 28 juni ook drie keer per week worden gevlogen. Brussel-Thessaloniki in Griekenland zullen we vanf 29 juni twee keer per week uitvoeren. Daarnaast zullen een aantal bestaande bestemmingen vaker worden gevlogen. Daarvoor zal Transavia een derde vliegtuig op Brussel stationeren.

Transavia begon in de zomer van 2022 met vliegen vanaf Brussel. De luchtvaartmaatschappij merkt een groeiende vraag naar tickets voor zowel zon- als winterbestemmingen vanaf de Belgische luchthaven, ook voor Nederlandse passagiers in het zuiden. Om aan de groeiende vraag te voldoen zal vanaf komende zomer met drie toestellen worden gevlogen vanaf Brussels Airport.
Transavia is in Brussel voor de lange termijn. We bouwen gestaan aan ons routenetwerk, ook door het opvoeren van onze frequentie. Daarmee voldoen we aan de behoefte van de consument in België. We zijn ook van plan verder te groeien op Brussel.

“Transavia is in Brussel zeer goed ontvangen. Dit resulteerde vanaf moment een al in volle vliegtuigen met een zogeheten loadfactor van boven de 90 procent”, verduidelijkt Marcel de Nooijer, CEO van Transavia. “Om aan de groeiende vraag te voldoen zullen we ook verschillende bestemmingen vanaf Brussel vaker vliegen.”

De route Eindhoven-Oslo kan al vanaf 29 februari 2024 worden gevlogen. Het is niet voor het eerste dat Transavia naar de Noorse hoofdstad vliegt. Daarnaast kan vanaf Amsterdam per 3 april naar Tirana worden gereisd. Ook de hoofdstad van Albanië was eerder al een bestemming van Transavia.

De tickets naar alle zomerbestemmingen 2024 zijn vanaf 20 september te boeken.