Aanbiedingen — 24 juni 2017

Reizen kost altijd geld. Hoeveel geld is afhankelijk van je budget, je reisdoel, je reisduur en je persoonlijke wensen. Wie slim reist die kan op heel veel zaken korting krijgen. Je krijgt dan gewoon hetzelfde, maar betaalt minder. Soms moet je daarvoor redelijk wat moeite doen, soms is het een kwestie van je abonneren op de juiste nieuwsbrieven of social media kanalen om de beste deals te ontvangen en soms is het gewoon zoeken naar een site die je korting biedt op boekingen via andere sites. Zo kun je natuurlijk rechtstreeks naar de site van Hotels.com gaan om daar een accommodatie te kiezen uit het enorme aanbod dat deze site over heel de wereld heeft. Je kunt ook via een site als Shopkorting een hotel bij Hotels.com boeken en daar gewoon 4,5% korting op de normale prijs krijgen. Dat is het kortingspercentage dat ik vandaag aantrof toen ik via google zocht op ‘korting Hotels.com‘. Ik heb vervolgens mijn boeking voor een komende reis naar Madrid via deze site geboekt en op de totale prijs van 580 euro wel eventjes ruim 26 euro korting gekregen. Dat is toch weer een keertje tapas met cerveca op een heerlijk terrasje in Madrid.

Toch grappig dat een paar minuten investeren in het zoeken naar een leuke korting direct zoveel oplevert. Ik zal deze truc voortaan meer gebruiken om hotels te boeken. Het leven is immers al duur genoeg, toch?

Tags: , ,

Delen

Over de redacteur

Halverwege de jaren negentig ben ik begonnen met intensief reizen. Eerst als zakenreiziger, later steeds meer met het doel om over reizen op internet te publiceren. Deze uit de hand gelopen hobby heeft ervoor gezorgd dat ik een redelijk deel van het jaar op pad ben. Inmiddels heb ik ongeveer 75 landen bezocht en schrijf ik op verschillende reis- en bestemmingsgerelateerde websites zoals allesovervakanties.nl

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *