Reissites — 2 oktober 2014

De Parijs-pagina van steden.net is vandaag flink uitgebreid. Er stonden 17 artikelen op deze drukbezochte pagina over de Franse stad Parijs, de recente uitbreiding van meer dan honderd artikelen brengt het totaal op maar liefst 119 artikelen over Parijs. Zoals gebruikelijk op steden.net vind je hier niet alleen de bekende bezienswaardigheden, maar is men ook op zoek gegaan naar minder bekende stukjes Parijs. Daar zijn ze ook dit keer weer goed in geslaagd. De artikelen zijn voorzien van uitstekend fotowerk, zodat je een goede sfeerimpressie van Parijs krijgt.

Steden.net combineert feiten met eigen ervaringen. De redactie is afgelopen maand een week naar Parijs geweest om bekende plekken weer op te zoeken, nieuwe plekken te ontdekken en om meer dan drieduizend foto’s te maken. Het resultaat is nu te zien op www.steden.net/frankrijk/parijs.

Tags: , ,

Gerelateerd nieuws

In 12 uur

In 12 uur

10 november 2015
New York top 10

New York top 10

25 mei 2015
Parijs voor beginners

Parijs voor beginners

8 oktober 2014
Lissabon voor beginners

Lissabon voor beginners

16 september 2014
Bretagne voor beginners

Bretagne voor beginners

14 september 2014
Luxemburg voor beginners

Luxemburg voor beginners

11 september 2014
Düsseldorf voor beginners
Neurenberg informatie

Neurenberg informatie

20 augustus 2014

Delen

Over de redacteur

Dimi3

Reisjournalist Dimi3 reist 80-100 dagen per jaar en publiceert op tientallen websites reiservaringen, foto's en informatie over allerlei reisbestemmingen. Favoriete bestemmingen zijn Dubai, Mexico, Caribische eilanden, Florida en grote steden zoals Hong Kong, Singapore, Londen en New York.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *