Reissites — 2 oktober 2014

De Parijs-pagina van steden.net is vandaag flink uitgebreid. Er stonden 17 artikelen op deze drukbezochte pagina over de Franse stad Parijs, de recente uitbreiding van meer dan honderd artikelen brengt het totaal op maar liefst 119 artikelen over Parijs. Zoals gebruikelijk op steden.net vind je hier niet alleen de bekende bezienswaardigheden, maar is men ook op zoek gegaan naar minder bekende stukjes Parijs. Daar zijn ze ook dit keer weer goed in geslaagd. De artikelen zijn voorzien van uitstekend fotowerk, zodat je een goede sfeerimpressie van Parijs krijgt.

Steden.net combineert feiten met eigen ervaringen. De redactie is afgelopen maand een week naar Parijs geweest om bekende plekken weer op te zoeken, nieuwe plekken te ontdekken en om meer dan drieduizend foto’s te maken. Het resultaat is nu te zien op www.steden.net/frankrijk/parijs.

Tags: , ,

Delen

Over de redacteur

Dimi3

Reisjournalist Dimi3 reist 80-100 dagen per jaar en publiceert op tientallen websites reiservaringen, foto's en informatie over allerlei reisbestemmingen. Favoriete bestemmingen zijn Dubai, Mexico, Caribische eilanden, Florida en grote steden zoals Hong Kong, Singapore, Londen en New York.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *