Praag voor beginners

De afgelopen jaren staat Praag steevast in de top 10 van meest populaire stedentripbestemmingen onder Nederlandse toeristen. Wekelijks vliegen duizenden landgenoten naar deze betoverende hoofdstad van Tsjechië. Inmiddels hebben al veel Nederlanders kennis gemaakt met Praag. Voor de groep mensen die Praag nog niet bezocht hebben maar die wel geïnteresseerd zijn in Praag is vandaag de Nederlandse reisgids PRAAG VOOR BEGINNERS gelanceerd.

Binnen dit beproefde concept krijgen bezoekers binnen een aantal hoofdonderwerpen een hoop basisinformatie over Praag. Over het algemeen is deze informatie voldoende om een goed beeld te kunnen vormen van wat je van een bezoek aan Praag kunt verwachten. Op Praag voor beginners is er bijvoorbeeld uitgebreid aandacht voor de vele musea en bezienswaardigheden die de stad telt. Op de pagina ‘vervoer’ lees je alles over reizen naar Praag en vervoer in Praag. De praktische reisinfo zorgt ervoor dat je voorzien wordt van wat algemene info zoals fooien, feestdagen, geld en gezondheid.

Praag voor beginners biedt verder informatie over het weer in Praag, de beste reistijd, tips om goedkoop te kunnen overnachten en een beknopte beschrijving van de geschiedenis van Praag. Voor aanvullende informatie wordt verwezen naar een aantal goede informatieve websites over allerlei Praag-gerelateerde onderwerpen.Plaats een reactie