Reissites — 23 januari 2014

De afgelopen jaren staat Praag steevast in de top 10 van meest populaire stedentripbestemmingen onder Nederlandse toeristen. Wekelijks vliegen duizenden landgenoten naar deze betoverende hoofdstad van Tsjechië. Inmiddels hebben al veel Nederlanders kennis gemaakt met Praag. Voor de groep mensen die Praag nog niet bezocht hebben maar die wel geïnteresseerd zijn in Praag is vandaag de Nederlandse reisgids PRAAG VOOR BEGINNERS gelanceerd.

Binnen dit beproefde concept krijgen bezoekers binnen een aantal hoofdonderwerpen een hoop basisinformatie over Praag. Over het algemeen is deze informatie voldoende om een goed beeld te kunnen vormen van wat je van een bezoek aan Praag kunt verwachten. Op Praag voor beginners is er bijvoorbeeld uitgebreid aandacht voor de vele musea en bezienswaardigheden die de stad telt. Op de pagina ‘vervoer’ lees je alles over reizen naar Praag en vervoer in Praag. De praktische reisinfo zorgt ervoor dat je voorzien wordt van wat algemene info zoals fooien, feestdagen, geld en gezondheid.

Praag voor beginners biedt verder informatie over het weer in Praag, de beste reistijd, tips om goedkoop te kunnen overnachten en een beknopte beschrijving van de geschiedenis van Praag. Voor aanvullende informatie wordt verwezen naar een aantal goede informatieve websites over allerlei Praag-gerelateerde onderwerpen.

Tags: , , ,

Gerelateerd nieuws

In 12 uur

In 12 uur

10 november 2015
New York top 10

New York top 10

25 mei 2015
Parijs voor beginners

Parijs voor beginners

8 oktober 2014
Parijs tips

Parijs tips

2 oktober 2014
Lissabon voor beginners

Lissabon voor beginners

16 september 2014
Bretagne voor beginners

Bretagne voor beginners

14 september 2014
Luxemburg voor beginners

Luxemburg voor beginners

11 september 2014
Düsseldorf voor beginners
Neurenberg informatie

Neurenberg informatie

20 augustus 2014
Normandië voor beginners

Normandië voor beginners

17 augustus 2014

Delen

Over de redacteur

Dimi3

Reisjournalist Dimi3 reist 80-100 dagen per jaar en publiceert op tientallen websites reiservaringen, foto's en informatie over allerlei reisbestemmingen. Favoriete bestemmingen zijn Dubai, Mexico, Caribische eilanden, Florida en grote steden zoals Hong Kong, Singapore, Londen en New York.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *