Reissites — 12 augustus 2014

Een van de meest verrassende steden van Duitsland ligt op slechts enkele tientallen kilometers van de Nederland-Duitse grens af: Düsseldorf. Deze stad is onder Nederlanders vooral bekend vanwege de kerstmarkten die in de adventsperiode gehouden worden. Düsseldorf heeft echter het hele jaar door voldoende te bieden. Zo is het een uitstekende winkelstad, waar je kunt shoppen in grote warenhuizen maar ook in kleine lokale winkels zoals de mosterdwinkel en modeboetieks. De Rijnoever kent een gezellige wandelboulevard waar terrasjes. Toppunt van moderne stadsarchitectuur is te vinden in de wijk Medienhafen en wie juist de oude sfeer van de stad op wil snuiven is er Altstadt. Dit is tevens de plek waar diverse huisbrouwerijen te vinden zijn. Doe alsof je een Düsseldorfer bent en geniet hier aan het einde van de dag van een heerlijk glas Altbier.

Wie informatie over Düsseldorf zoekt die kan vanaf vandaag terecht op de Düsseldorf-pagina van de populaire stedensite steden.net.

Tags: , ,

Gerelateerd nieuws

In 12 uur

In 12 uur

10 november 2015
New York top 10

New York top 10

25 mei 2015
Parijs voor beginners

Parijs voor beginners

8 oktober 2014
Parijs tips

Parijs tips

2 oktober 2014
Lissabon voor beginners

Lissabon voor beginners

16 september 2014
Bretagne voor beginners

Bretagne voor beginners

14 september 2014
Luxemburg voor beginners

Luxemburg voor beginners

11 september 2014
Düsseldorf voor beginners
Neurenberg informatie

Neurenberg informatie

20 augustus 2014
Normandië voor beginners

Normandië voor beginners

17 augustus 2014

Delen

Over de redacteur

Dimi3

Reisjournalist Dimi3 reist 80-100 dagen per jaar en publiceert op tientallen websites reiservaringen, foto's en informatie over allerlei reisbestemmingen. Favoriete bestemmingen zijn Dubai, Mexico, Caribische eilanden, Florida en grote steden zoals Hong Kong, Singapore, Londen en New York.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *