Tips — 24 november 2014

Voorkom teleurstellingen en boek je excursies en tickets voor bezienswaardigheden in Dubai alvast voor je vakantie in Dubai begint. Op die manier loop je niet tegen het probleem aan dat excursies al volgeboekt zijn of dat je geen toegang hebt tot bepaalde attracties in Dubai omdat ze uitverkocht zijn. Daarnaast vermijd je de wachtrijen als je in Dubai krijgt en krijg je in veel gevallen ook nog korting omdat je vooraf online boekt. Een site waar je excursies en tickets voor Dubai kunt boeken is Ticketbar Dubai.

Een kleine greep uit hun assortiment:
Dubai hop-on hop-off bus (Big Bus)
Burj Khalifa observatiedek
Dubai stadsrondleiding
Avond cruise diner met traditionele dhow
Desert safari halve dag inclusief diner in woestijn
High tea in Burj Al Arab

Vooral de Desert Safari is een must-do als je naar Dubai gaat. Het is een combinatie van spektakel (dune bashing), natuur (genieten van de zonsondergang in de woestijn) en cultuur (kameelrijden, waterpijp roken, diner met buikdanseres in woestijn).

Tags: , , , , ,

Delen

Over de redacteur

Halverwege de jaren negentig ben ik begonnen met intensief reizen. Eerst als zakenreiziger, later steeds meer met het doel om over reizen op internet te publiceren. Deze uit de hand gelopen hobby heeft ervoor gezorgd dat ik een redelijk deel van het jaar op pad ben. Inmiddels heb ik ongeveer 80 landen bezocht en schrijf ik op verschillende reis- en bestemmingsgerelateerde websites zoals allesovervakanties.nl

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *