Nieuws — 30 november 2013

Prijsvechter Ryanair gaat vanaf 28 februari vliegen vanaf de internationale luchthaven van Brussel, ook wel bekend als Zaventem. In het begin zullen er tien routes vanaf Brussel gevlogen worden naar bestemmingen in Spanje, Italië en Portugal. Zo gaat men o.a. naar Barcelona El Prat en Rome Fiumicino vliegen. In een later stadium zouden ook steden zoals Londen en Dublin toegevoegd moeten worden.

Voor zakenreizigers is de uitbreiding vanaf het Belgische grondgebied een welkome aanvulling. Vlamingen en Nederlanders hoeven niet meer helemaal naar Charleroi te reizen maar kunnen voortaan comfortabel vanaf Zaventem vertrekken. De ticketprijzen zullen wel wat hoger liggen dan wat men gewend is te betalen voor vliegtickets vanaf Charleroi.

Topman Michael O’ Leary van Ryanair gaf tijdens een persconferentie deze week aan dat hij hoopt ook de Amsterdamse luchthaven Schiphol binnen vijf jaar toe te voegen aan het netwerk van Ryanair.

Tags: , , , , , ,

Delen

Over de redacteur

Dimi3

Reisjournalist Dimi3 reist 80-100 dagen per jaar en publiceert op tientallen websites reiservaringen, foto's en informatie over allerlei reisbestemmingen. Favoriete bestemmingen zijn Dubai, Mexico, Caribische eilanden, Florida en grote steden zoals Hong Kong, Singapore, Londen en New York.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *