Reissites — 22 februari 2013

In de regio Zuidwest-Azië ligt één van de populairste steden van het continent: Singapore. Nederlandse toeristen doen Singapore vooral aan onderweg naar Indonesië of Australië. Een stopover van één of meerdere dagen is een leuke manier om Singapore te leren kennen. Deze week is de site Singapore voor Beginners online gegaan, waarop reizigers richting Singapore handige informatie kunnen vinden over uiteenlopende Singapore onderwerpen.

Zo kun je alles lezen over de vele bezienswaardigheden die Singapore de moeite waard maken. Liefhebbers van shoppen kunnen alles lezen over winkelen in Singapore, zoals waar je de beste winkelcentra vindt, de prijzen in Singapore en hoe het zit met afdingen. Op de pagina reizen naar/in Singapore staat alles over het vliegen naar Singapore, het vervoer vanaf de luchthaven en het reizen in Singapore.  Verder lees je alles over het weer in Singapore, de beste reistijd om Singapore te bezoeken en hoe het zit met reisdocumenten, drinkwater, feestdagen en tijdsverschil.

Singapore voor beginners is dé reisgids voor wie een eerste keer Singapore bezoekt. De duidelijke en objectief geschreven informatie zijn ideaal om Singapore alvast digitaal te verkennen.

Tags:

Gerelateerd nieuws

In 12 uur

In 12 uur

10 november 2015
New York top 10

New York top 10

25 mei 2015
Parijs voor beginners

Parijs voor beginners

8 oktober 2014
Parijs tips

Parijs tips

2 oktober 2014
Lissabon voor beginners

Lissabon voor beginners

16 september 2014
Bretagne voor beginners

Bretagne voor beginners

14 september 2014
Luxemburg voor beginners

Luxemburg voor beginners

11 september 2014
Düsseldorf voor beginners
Neurenberg informatie

Neurenberg informatie

20 augustus 2014

Delen

Over de redacteur

Dimi3

Reisjournalist Dimi3 reist 80-100 dagen per jaar en publiceert op tientallen websites reiservaringen, foto's en informatie over allerlei reisbestemmingen. Favoriete bestemmingen zijn Dubai, Mexico, Caribische eilanden, Florida en grote steden zoals Hong Kong, Singapore, Londen en New York.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *