Singapore voor beginners

In de regio Zuidwest-Azië ligt één van de populairste steden van het continent: Singapore. Nederlandse toeristen doen Singapore vooral aan onderweg naar Indonesië of Australië. Een stopover van één of meerdere dagen is een leuke manier om Singapore te leren kennen. Deze week is de site Singapore voor Beginners online gegaan, waarop reizigers richting Singapore handige informatie kunnen vinden over uiteenlopende Singapore onderwerpen.

Zo kun je alles lezen over de vele bezienswaardigheden die Singapore de moeite waard maken. Liefhebbers van shoppen kunnen alles lezen over winkelen in Singapore, zoals waar je de beste winkelcentra vindt, de prijzen in Singapore en hoe het zit met afdingen. Op de pagina reizen naar/in Singapore staat alles over het vliegen naar Singapore, het vervoer vanaf de luchthaven en het reizen in Singapore.  Verder lees je alles over het weer in Singapore, de beste reistijd om Singapore te bezoeken en hoe het zit met reisdocumenten, drinkwater, feestdagen en tijdsverschil.

Singapore voor beginners is dé reisgids voor wie een eerste keer Singapore bezoekt. De duidelijke en objectief geschreven informatie zijn ideaal om Singapore alvast digitaal te verkennen.Plaats een reactie