Reissites — 19 juni 2019

Wie op zoek is naar eerlijke informatie over Spanje die kan vanaf vandaag terecht op Spanje voor beginners. Deze website betekent meteen de 25e website over Spaanse bestemmingen binnen de succesvolle ‘voor beginners’ sites. De formule is inmiddels bij een groot aantal mensen bekend en is succesvol gebleken. De andere 24 sites over Spaanse bestemmingen hebben het afgelopen jaar ongeveer een miljoen bezoekers mogen ontvangen. De grote toppers zijn Ibiza, Mallorca, Sevilla, Madrid en Valencia.

Op ‘Spanje voor beginners’ komen verschillende onderwerpen aan bod. De voorpagina introduceert het land en beschrijft beknopt de geschiedenis van Spanje en het Iberisch schiereiland. De opkomst en het succes van het toerisme wordt ook belicht op de hoofdpagina. Andere onderwerpen die eigen pagina’s binnen de website hebben gekregen zijn de Spaanse steden, vakantie in Spanje, bezienswaardigheden en musea in Spanje, wat is er nou typisch Spaans, reizen naar Spanje, alles over het weer en beste reistijd en een aantal zaken die handig zijn om te weten over Spanje.

Al met al is Spanje voor beginners een site geworden die je bezocht moet hebben als je affiniteit met Spanje hebt of van plan bent om Spanje te bezoeken.

 

Tags: ,

Delen

Over de redacteur

Halverwege de jaren negentig ben ik begonnen met intensief reizen. Eerst als zakenreiziger, later steeds meer met het doel om over reizen op internet te publiceren. Deze uit de hand gelopen hobby heeft ervoor gezorgd dat ik een redelijk deel van het jaar op pad ben. Inmiddels heb ik ongeveer 80 landen bezocht en schrijf ik op verschillende reis- en bestemmingsgerelateerde websites zoals allesovervakanties.nl

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *