Aanbiedingen — 1 november 2016

Heb je altijd al graag een keer naar Praag willen gaan? Dan is nu het juiste moment aangebroken, want TUI geeft een flinke kassakorting weg op pakketreizen naar Praag. Zo ontvang je een kassakorting van maar liefst €50,- per persoon (dus € 100,- in totaal als je met z’n tweeën gaat), ontvang je per boeking een gratis reisgids ‘100% Praag’ en mag je ook nog eens gratis deelnemen aan de wandelexcursie ‘Praag like a local’ t.w.v. €29,- per persoon.

De kassakorting geldt op boekingen die gemaakt worden in de periode 1 november t/m 30 november 2016 met een vertrekperiode tussen 1 november 2016 en 30 april 2017. Als je voor kerstmis Praag bezoekt kun je ook nog eens genieten van de sfeervolle kerstmarkt van Praag. Vooral in de historische binnenstad is het tijdens de donkere maanden erg mooi.

Pak nu de kassakorting en boek je stedentrip naar Praag bij TUI.

 

Tags: , , , , ,

Delen

Over de redacteur

Halverwege de jaren negentig ben ik begonnen met intensief reizen. Eerst als zakenreiziger, later steeds meer met het doel om over reizen op internet te publiceren. Deze uit de hand gelopen hobby heeft ervoor gezorgd dat ik een redelijk deel van het jaar op pad ben. Inmiddels heb ik ongeveer 80 landen bezocht en schrijf ik op verschillende reis- en bestemmingsgerelateerde websites zoals allesovervakanties.nl

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *