Stijlvolle en toch simpele alledaagse outfits op vakantie

Een leuke outfit samenstellen, kan soms best lastig zijn. Helaas heeft niet iedereen daar meteen oog voor, maar hierin kan je jezelf natuurlijk trainen door veel verschillende combinaties te maken. Zo kan je na een tijdje goed inschatten wat goed bij je past. Om je toch even een eindje op weg te helpen, kan je hieronder een aantal tips voor stijlvolle en toch simpele alledaagse outfits vinden.

Back to basic

Om er stijlvol uit te zien, heb je geen opvallende kledingstukken nodig. Je creëert heel makkelijk een stijlvolle, maar simpele outfit met een aantal basic kledingstukken. Daarom is het handig om een aantal van deze basic kledingstukken in de kast te hebben hangen. Denk aan een simpel wit t-shirt die je kan combineren met een lichtblauwe spijkerbroek.

Draag je graag sneakers? Kies dan voor simpele witte of zwarte sneakers. Schijnt het zonnetje? Maak je outfit dan compleet met een zonnebril. Accessoires kunnen veel doen voor je gehele outfit. Zo zie je er heel stijlvol uit.

Nette outfit

Werk je veel op kantoor of vind je de nette stijl gewoon heel vet? Dat is natuurlijk helemaal aan jou. Een overhemd is hier zeer geschikt voor. Zorg ervoor dat je het overhemd eerst strijkt zodat je er netjes uitziet. Het is belangrijk dat het overhemd precies goed zit, dus niet te klein of te groot. Een blazer draagt bij aan een nette en stijlvolle look. Ga daarom op zoek naar een blazer die past bij de rest van de kledingstukken.

Wat betreft de broek kan je bij een overhemd kiezen voor een donkere spijkerbroek of pantalon. Er bestaan ook pakken voor heren. Dit is natuurlijk al helemaal ideaal. Zo hoef je je geen zorgen te maken om de juiste combinaties. Je kan de outfit helemaal afmaken door een armband om te doen. Je ziet er dan gegarandeerd heel netjes uit.

Voor de sportieveling

Ben je in je alledaagse leven veel bezig met sporten en wil je dit graag terugbrengen in je outfit? Hier kan je bijvoorbeeld een korte broeken voor heren voor gebruiken als het weer dit toelaat. Je kan kiezen voor een korte broek van spijkerstof met een leuke sportieve top. Is een korte broek iets te optimistisch in de winter? Dan kan je altijd kiezen voor een nauwsluitende joggingsbroek die toch nog stijlvol oogt.

Doe je favoriete paar sneakers eronder aan en vergeet je stoere horloge niet. Een petje kan er ook sportief uitzien. Houd je niet zo van petjes? Dan kan je dat ook weglaten. Zo heb je een stijlvolle outfit die bij je persoonlijkheid past.Plaats een reactie