Tenerife voor beginners

De Nederlandse site Tenerife voor beginners biedt handige informatie en nuttige tips over het eiland Tenerife. Jaarlijks reizen tienduizenden Nederlanders naar dit grootste eiland van de Canarische Eilanden. Voor de mensen die nog niet eerder op Tenerife zijn geweest of die hun geheugen op willen frissen is de site Tenerife voor beginners gelanceerd. De website biedt informatie en een aantal handige tips over het eiland Tenerife.

Op de pagina badplaatsen staan de belangrijkste toeristische dorpen en steden op het eiland kort beschreven. Handig als je een duidelijke voorkeur hebt over het soort badplaats waar je in wilt verblijven. Zo houdt de ene toerist van gezellige drukte terwijl de andere liever wat meer rust om zich heen heeft.

De pagina winkelen leert je alles wat je moet weten over winkelen op Tenerife. Waar kun je het beste winkelen? Wat mag je meenemen naar Nederland? Hoe liggen de prijzen op Tenerife? Dit soort vragen worden door de site beantwoord. Andere info die je op Tenerife voor beginners vind is praktische reisinfo, alles over het weer op Tenerife en hoe het zit met het vervoer op Tenerife.Plaats een reactie