Aanbiedingen — 3 juni 2015

Het is bij Arke weer Ticket Sale. Dat betekent spotgoedkoop vliegen naar heel veel leuke bestemmingen zoals Curacao, Aruba, Gambia en Miami. De Ticket Sale duurt tot en met 14 juni 2015 en geldt voor reizen vanaf juni tot en met 9 december 2015. Zo zit je dit jaar al voor 479 euro op een heerlijk strand op Aruba, kun je voor 399 euro het Art Deco District in Miami Beach bewonderen en kun je voor 399 euro naar Toronto vliegen om vervolgens met een camper door het oosten van Canada rond te trekken.

De prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Wil je zeker zijn dat je de beste ticketdeal bij Arke hebt, reserveer dan snel via Arke vliegtickets.

Tags: , , , , ,

Delen

Over de redacteur

Halverwege de jaren negentig ben ik begonnen met intensief reizen. Eerst als zakenreiziger, later steeds meer met het doel om over reizen op internet te publiceren. Deze uit de hand gelopen hobby heeft ervoor gezorgd dat ik een redelijk deel van het jaar op pad ben. Inmiddels heb ik ongeveer 75 landen bezocht en schrijf ik op verschillende reis- en bestemmingsgerelateerde websites zoals allesovervakanties.nl

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *