Tickets Keukenhof wel boekbaar

Door de coronamaatregelen kunnen dierentuinen, musea en attractieparken op dit moment niet opengaan. De Keukenhof hoopte dat ze de deuren op 20 maart wel zouden kunnen openen, omdat er sprake is van een park en daarmee niet zou behoren tot de categorie bezienswaardigheden die niet open zouden mogen gaan. Helaas heeft de lokale overheid beslist dat de Keukenhof ook als ‘wandelpark’ niet open mag gaan. Dat de directie en medewerkers van de Keukenhof hiervan balen mag duidelijk zijn. Door alleen maar met online tickets met tijdsloten te werken en alle gebouwen gesloten te houden, is de Keukenhof immers niet meer dan een enorm park waarbij het enige verschil is dat je entree moet betalen in plaats dat je zomaar naar binnen kunt gaan.

Dat de Keukenhof niet open mag gaan, is vooral balen vanwege het feit dat dit park het vooral van de prachtige uitstraling van de vele bolbloemen moet hebben. En die hebben een beperkte bloeiperiode. De natuur laat zich niet zomaar even uitstellen vanwege corona. Op de website van de Keukenhof is momenteel alleen te lezen dat ze op 20 maart nog niet open zullen gaan. Wanneer dit icoon van Nederland wel de poorten kan openen, wordt nog niet aangegeven.

Tiqets.com, een aanbieder van officiële Keukenhof tickets, biedt entreetickets voor de Keukenhof aan met toegang vanaf 1 april 2021. Wie de boot niet wil missen en zekerheid wil hebben om toegang te krijgen tot deze topbezienswaardigheid, die kan nu al online tickets kopen. Normaal komen er jaarlijks zo’n 1 miljoen bezoekers op de bloemenpracht van de Keukenhof af. Vanwege de coronabeperkingen zal het aantal te verkopen kaartjes nu een heel stuk lager liggen.

Wie dat wil die kan via Tiqets alvast entreetickets voor de Keukenhof reserveren. Mocht het park vanwege corona toch dicht zijn op de dag dat tickets geldig zijn, dan krijg je uiteraard je geld terug.

==== UPDATE 24 MAART 2021 ====

Inmiddels is de situatie zo dat de Keukenhof in ieder geval tot en met 20 april 2021 gesloten zal blijven. Tiqets heeft de verkoop van entreetickets voor de Keukenhof voorlopig stopgezet. Reeds aangekochte tickets voor entree voor 21 april worden terugbetaald.Plaats een reactie