Tijd voor het Midden-Oosten

U denkt bij het Midden-Oosten misschien al snel aan Syrië, Irak of Iran, maar deze regio heeft veel meer te bieden. Wat dacht u van het Traditionele Oman, Mystieke Jordanië, Luxe Dubai of het door toeristen nog niet ontdekte Libanon. Wij vinden dat het tijd wordt dat u deze verborgen schatten gaat ontdekken. Dit is de rede van het ontstaan van een nieuw bedrijf: Middenoostenreizen.com

Middenoostenreizen.com is opgericht door Ralph Ewals, eigenaar en directeur bij Official Travel Company en Rob van Helvoort, afgestudeerd aan de NHTV University of Applied Sciences. Doormiddel van het bundelen van kennis over de reisbranche en de gedeelde passie voor het Midden- Oosten willen zij nu iedereen de mogelijkheid bieden om de verborgen schatten van de wereld te kunnen ontdekken. Middenoostenreizen.com gaat zich richten op een 8- tal opkomende bestemmingen: Dubai, Abu Dhabi, Jordanië, Oman, Qatar , Bahrein, Israel en Libanon. Voor de minder populaire bestemmingen in het Midden-Oosten, zoals Irak, Iran en Jemen worden reizen op maat aangeboden.

Middenoostenreizen.com gaat flitsend van start met een super gave groepsreis door Jordanië. Omdat dit de eerste groepsreis wordt en omdat middenoostenreizen.com Jordanië op de kaart wil zetten wordt deze reis tegen een sterk gereduceerd tarief aangeboden! Meer info hierover op de website.

Er zijn veel negatieve vooroordelen over bestemmingen in het Midden- Oosten, middenoostenreizen.com gaat voor reizend Nederland het tegendeel bewijzen. In het Midden- Oosten vindt men de mooiste natuur en landen met rijke culturen en een eeuwenoude historie.

Met alle nieuwe ontwikkelingen in de reisbranche is het gebied al een stuk toegankelijker geworden, zo zijn er dagelijks vluchten vanaf Amsterdam en Düsseldorf naar Dubai, Abu Dhabi, Tel Aviv en Amman. Ook de andere bestemmingen zijn goed te bereizen. Middenoostenreizen.com speelt in op deze nieuwe ontwikkelingen en biedt de consument diverse mogelijkheden, pakketreizen, reizen die men zelf kan samenstellen, kant en klare reizen, groepsreizen, maatwerk reizen en alle mogelijk denkbare excursies. Bij de nieuwe organisatie staat de wens van de klant centraal en wordt alles op alles gezet om ieder verzoek tot een succes te maken. Middenoostenreizen.com heeft een groot uiteenlopend netwerk in Het Midden- Oosten, waardoor men constante kwaliteit en de beste prijs kan verwachten. Er wordt samengewerkt met de beste lokale partners en agenten.

Kort gezegd, het wordt dus tijd dat men op reis gaat richting het Midden- Oosten, het is dichterbij dan dat men denkt. (Jordanië & Israel op slechts 4,5 uur vliegen) Iedere aangeboden bestemming heeft zijn eigen unieke historie, cultuur en natuur. Zo staat Het hoogste gebouw ter wereld in Dubai, in Qatar grenst de zee aan de woestijn, Jordanië herbergt een van de zeven wereldwonderen en In Oman staan de kamelen en de schildpadden samen op het strand.Plaats een reactie