Tijdelijk gratis openbaar vervoer bij Brussels Card

Brussel is deze zomer extra aantrekkelijk voor een stedentrip. Tussen 1 juli en 31 augustus 2016 wordt een Brussels Card actie gelanceerd in het kader van “be summer, be.brussels”: om de verschillende culturele activiteiten die de Hoofdstad van Europa te bieden heeft zo goed mogelijk te kunnen combineren zal het openbaar vervoer gedurende 48 uur gratis zijn bij aankoop van een Brussels Card, ongeacht de geldigheidsduur ervan.

De Brussels Card is de onmisbare reisgezel voor wie dol is op cultuur. Ze omvat de toegang tot meer dan 3 Brusselse musea, kortingen voor heel wat toeristische attracties, restaurants en winkels, en een plan van de regio.

Deze zomer omvat ze ook een kaart voor gratis openbaar vervoer gedurende 48 uur. De actie is geldig bij aankoop van een Brussels Card (24 uur, 48 uur of 72 uur) en bij de aankoop van formules die bestaan uit een combinatie van de Brussels Card en de Hop on Hop off (24 uur, 48 uur of 72 uur) en de formule “100masters” (10 bezoeken aan musea gedurende 3 maanden). De gratis vervoersbewijzen kunnen afgehaald worden bij de onthaalkantoren van visit.brussels op de Grote Markt of het Koningsplein.

Meer info over de Brussels Card of hem direct online bestellen? Dat kan hier.Plaats een reactie