Reissites — 18 mei 2021

Wat moet je zien en doen op een vakantiebestemming? Dit is een veelgestelde vraag voor tal van landen, steden en streken. Nu Nederlanders op nog grotere schaal hun vakanties in eigen land doorbrengen, gaat men massaal op zoek naar de beste bezienswaardigheden van Nederland en van bestemmingen binnen Nederland. Voor de populaire uitjessite top10bezienswaardigheden.nl is dit daarom een mooi moment om hun top 10 bezienswaardigheden van Nederland te helemaal up-to-date te brengen. De auteurs hebben de pagina meteen uitgebreid qua teksten en voorzien van foto’s, zodat het geheel visueel wat aantrekkelijker geworden is.

Den Haag is toegevoegd

Voorheen prijkten de twee grootste steden van Nederland (Amsterdam en Rotterdam) als losse onderdelen in de top 10 van Nederlandse hoogtepunten. Alleen al het verschil in positie binnen het lijstje zorgde bij wat onrust bij bezoeker. Want wat maakt Amsterdam mooier of interessanter dan Rotterdam. Of andersom? Dit is nu opgelost door de 3 grootste steden van Nederland gezamenlijk op de eerste plaats in het lijstje te zetten. Daarmee is Den Haag toegevoegd, wat gezien de bezienswaardigheden en de fantastische ligging aan de Noordzeekust meer dan verdiend is.

Fietsen

Het samenvoegen van de steden zorgde voor ruimte binnen de top 10. Die is gegeven aan een activiteit: fietsen. Nederland is een echt fietsland en wie dat wil die kan geweldige fietstochten maken door steden of het platteland. Mede dankzij de uitstekende fietsroutes en de goed verzorgde fietstours met gids heeft ‘de fiets’ de tiende plek in de top 10 bezienswaardigheden van Nederland gekregen.

Tags: , , , , , , ,

Gerelateerd nieuws

In 12 uur

In 12 uur

10 november 2015
New York top 10

New York top 10

25 mei 2015
Parijs voor beginners

Parijs voor beginners

8 oktober 2014
Parijs tips

Parijs tips

2 oktober 2014
Lissabon voor beginners

Lissabon voor beginners

16 september 2014
Bretagne voor beginners

Bretagne voor beginners

14 september 2014

Delen

Over de redacteur

Halverwege de jaren negentig ben ik begonnen met intensief reizen. Eerst als zakenreiziger, later steeds meer met het doel om over reizen op internet te publiceren. Deze uit de hand gelopen hobby heeft ervoor gezorgd dat ik een redelijk deel van het jaar op pad ben. Inmiddels heb ik ongeveer 80 landen bezocht en schrijf ik op verschillende reis- en bestemmingsgerelateerde websites zoals allesovervakanties.nl

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *