Top 10 bezienswaardigheden Nederland vernieuwd

Wat moet je zien en doen op een vakantiebestemming? Dit is een veelgestelde vraag voor tal van landen, steden en streken. Nu Nederlanders op nog grotere schaal hun vakanties in eigen land doorbrengen, gaat men massaal op zoek naar de beste bezienswaardigheden van Nederland en van bestemmingen binnen Nederland. Voor de populaire uitjessite top10bezienswaardigheden.nl is dit daarom een mooi moment om hun top 10 bezienswaardigheden van Nederland te helemaal up-to-date te brengen. De auteurs hebben de pagina meteen uitgebreid qua teksten en voorzien van foto’s, zodat het geheel visueel wat aantrekkelijker geworden is.

Den Haag is toegevoegd

Voorheen prijkten de twee grootste steden van Nederland (Amsterdam en Rotterdam) als losse onderdelen in de top 10 van Nederlandse hoogtepunten. Alleen al het verschil in positie binnen het lijstje zorgde bij wat onrust bij bezoeker. Want wat maakt Amsterdam mooier of interessanter dan Rotterdam. Of andersom? Dit is nu opgelost door de 3 grootste steden van Nederland gezamenlijk op de eerste plaats in het lijstje te zetten. Daarmee is Den Haag toegevoegd, wat gezien de bezienswaardigheden en de fantastische ligging aan de Noordzeekust meer dan verdiend is.

Fietsen

Het samenvoegen van de steden zorgde voor ruimte binnen de top 10. Die is gegeven aan een activiteit: fietsen. Nederland is een echt fietsland en wie dat wil die kan geweldige fietstochten maken door steden of het platteland. Mede dankzij de uitstekende fietsroutes en de goed verzorgde fietstours met gids heeft ‘de fiets’ de tiende plek in de top 10 bezienswaardigheden van Nederland gekregen.Plaats een reactie