Tops — 13 november 2014

Volgende week barst het kerstmarktgeweld weer los in Duitsland. Een groot aantal Duitse steden en dorpen verandert gedurende een paar weken in een sfeervolle plek waar Kerstmis centraal staat. Geen land ter wereld waar tijdens de adventsperiode zoveel kerstmarkten te bezoeken zijn als in Duitsland. Maar waar vind je nou de mooiste, beste en meest interessante kerstmarkten van Duitsland? Welke kerstmarkten zijn de moeite waard om speciaal naartoe te reizen? Welke kerstmarkten in Duitsland onderscheiden zich op de een of andere manier van de rest? Gelukkig is de site top10bezienswaardigheden.nl heel goed in het samenstellen van dit soort overzichten, dus hebben ze ook een lijstje gemaakt met de top 10 kerstmarkten van Duitsland.

In het overzicht staan de onder Nederlanders zo bekende kerstmarktsteden zoals Keulen, Düsseldorf en Oberhausen. Wat minder bekend bij het grote publiek zijn de kerstmarkten van Münster, Neurenberg en Weimar. De kerstmarkten beginnen in Duitsland wat eerder dan in Nederland. De meesten beginnen tussen 20 en 27 november 2014. Op zondag 23 november 2014 zijn alle kerstmarkten in Duitsland gesloten. Het is dan Totensonntag.

De top 10 kerstmarkten van Duitsland is:

  1. Kerstmarkten van Düsseldorf
  2. Kerstmarkten van Keulen
  3. Kerstmarkt van Oberhausen
  4. Kerstmarkt van Münster
  5. Christkindlesmarkt in Neurenberg
  6. Kerstmarkten van Berlijn
  7. Kerstmarkt van Aken
  8. Kerstmarkt van Trier
  9. Kerstmarkt van Weimar
  10. Kerstmarkt van Bremen

Op de pagina top10 kerstmarkten in Duitsland lees je uitgebreide beschrijvingen van deze tien Duitse kerstmarkten.

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Delen

Over de redacteur

Dimi3

Reisjournalist Dimi3 reist 80-100 dagen per jaar en publiceert op tientallen websites reiservaringen, foto's en informatie over allerlei reisbestemmingen. Favoriete bestemmingen zijn Dubai, Mexico, Caribische eilanden, Florida en grote steden zoals Hong Kong, Singapore, Londen en New York.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *