Top 5 hotels Brugge

Eén van de leukste steden die België te bieden heeft is ongetwijfeld Brugge. Deze stad is ook uitermate geschikt voor een citytrip. Om inzicht te krijgen van wat goede verblijfplaatsen zijn in deze prachtige oude stad hebben wij een ‘top 5 hotels’ samengesteld.

5. Hotel de Tuilerieen
Een hotel dat zeker niet mag ontbereken, is ‘Hotel de Tuilerieen’. Dit 4 sterren hotel is onze nummer 5. Het hotel is mooi centraal gelegen in Brugge op slechts enkele minuten wandelen van de grote bezienswaardigheden van de stad. De kamers beschikken over gratis wifi en ook de tarieven zijn niet aan de hoge kant voor een dergelijke accommodatie.

4. Grand Hotel Casselbergh Bruges

Onze nummer 4 is een keurig 4 sterren hotel waar je heerlijk tot rust kan komen. Het hotel is gesitueerd in het historische centrum van de stad. Het interieur doet klassiek aan door de achttiende-eeuwse stijl die is gehanteerd bij de inrichting. Je waant je in een ander tijdperk  voorzien van alle hedendaagse gemakken en luxe die je mag verwachten.

3. Hotel Heritage

De nummer 3 is eveneens gelegen in het historisch centrum van Brugge. Het hotel is gehuisvest in een prachtig oud statig pand en heeft 4 sterren. Het interieur is romantisch ingericht, waardoor een weekend voor twee gaat zeker geslaagd gaat zijn. Uiteraard is ook dit hotel weer voorzien van alle gemakken en luxe die je mag verwachten.

2. Pand Hotel

Het ‘Pand Hotel’ is ongetwijfeld één van de mooiste hotels van Brugge. Wat hier opvalt is dat dit tot hotel omgetoverde koetshuis uit de achttiende eeuw alle luxe heeft die je mag verwachten, maar dat het hotel relatief weinig kamers heeft. Met slechts 26 kamers krijg je in dit hotel net dat beetje meer persoonlijke benadering.

Onze nummer 1: Hotel Prinsenhof
Hotel Prinsenhof is onze nummer 1. Dit fraaie hotel heeft ook een excellente ligging en is niet al te groot. Het luxe hotel herbergt faciliteiten die je van een luxe hotel mag verwachten. Al jaren wint dit hotel internationale prijzen en maakt het deel uit van de top van de wereld binnen zijn categorie.Plaats een reactie