Aanbiedingen — 26 juli 2013

Wil je deze zomer nog naar de zon vliegen? Dankzij de tijdelijk kassakorting is dit hét moment om je last minute naar de zon te boeken bij Arke. Op verre reizen van Arke en losse vliegtickets van ArkeFly naar verre bestemmingen geldt een korting van maar liefst 100 euro per persoon! Zo wordt het wel erg aantrekkelijk gemaakt om een strandvakantie in bijvoorbeeld Jamaica, Curaçao, Mexico of de Dominicaanse Republiek te boeken.

Voor de andere zonvakanties (o.a. Europese bestemmingen zoals Turkije en Griekenland) geldt een kassakorting van 50 euro per persoon.

De kortingen zijn van toepassing op boekingen gemaakt van 26 tot en met 30 juli 2013 en gelden voor zonvakanties met een vertrek in de periode 27 juli t/m 30 september 2013.

Bekijk de zonvakanties naar Arke met kassakorting tot 100 euro per persoon.

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Delen

Over de redacteur

Dimi3

Reisjournalist Dimi3 reist 80-100 dagen per jaar en publiceert op tientallen websites reiservaringen, foto's en informatie over allerlei reisbestemmingen. Favoriete bestemmingen zijn Dubai, Mexico, Caribische eilanden, Florida en grote steden zoals Hong Kong, Singapore, Londen en New York.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *