Aanbiedingen — 16 april 2021

Goed nieuws voor wie last minute nog een vakantie in Nederland wil boeken. Bij Landal Greenparks is er tijdens de meivakantie nog beschikbaarheid in tientallen parken. En mooier nog: deze bekende vakantieparkketen geeft vandaag tot maar liefst 40 procent korting op last minute boekingen voor de meivakantie!

Er gelden wel een aantal voorwaarden:

  • op een geselecteerd aantal parken van Landal GreenParks;
  • niet in combinatie met kortingen, overige acties, aanbiedingen, spaarprogramma’s en all-in-arrangementen;
  • bij een minimale huurprijs die minstens € 99 bedraagt
    (€ 299 voor Hof van Saksen);
  • alleen voor nieuwe reserveringen.

>> bekijk alle voorwaarden voor de mei vakantie aanbieding

Als je wilt kun je vandaag nog op vakantie met een fikse korting op zak. Er zijn een aantal huisjes beschikbaar waar je vanaf vandaag in kunt. Met het vrij aangename lenteweer dat voor de komende dagen in aantocht is, is het natuurlijk heerlijk vertoeven in de parken van Landal.

Om het gemakkelijk te maken heeft Landal een speciale actiepagina waarop je direct de beschikbare aanbiedingen voor de meivakantie van 2021 kunt zien en reserveren.

Tags: , , ,

Delen

Over de redacteur

Halverwege de jaren negentig ben ik begonnen met intensief reizen. Eerst als zakenreiziger, later steeds meer met het doel om over reizen op internet te publiceren. Deze uit de hand gelopen hobby heeft ervoor gezorgd dat ik een redelijk deel van het jaar op pad ben. Inmiddels heb ik ongeveer 80 landen bezocht en schrijf ik op verschillende reis- en bestemmingsgerelateerde websites zoals allesovervakanties.nl

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *