Aanbiedingen — 15 december 2014

Als je van plan bent om Disneyland Parijs ® te bezoeken dan is dit het moment om te boeken. Vanaf vandaag tot en met 21 december worden er korting tot maar liefst 50% gegeven op entree tot het Disney ® park en de Disneyland ® hotels. Uit ervaring weet is dat dit je veel geld kan besparen. Naast de kortingen kunnen kinderen tot en met 6 jaar gewoon gratis mee.

Betere aanbiedingen voor Disneyland Parijs ® zul je niet vinden. Boek daarom snel, want op is op. De kortingen gelden voor verschillende aankomstdata tussen 23 december 2014 en 13 februari 2015. Verblijf in de hotels is inclusief ontbijt (met uitzondering van Disney’s Davy Crocket Ranch).

Als je een arrangement boekt (hotel + toegang) dan heb je gedurende alle dagen van je arrangement toegang tot de parken. Je mag dus na het uitchecken uit het hotel gewoon de rest van de dag genieten van de veel attracties en Disney ® karakters.

Ga naar de site om alle aanbiedingen te bekijken.

Tags: , , , ,

Delen

Over de redacteur

Dimi3

Reisjournalist Dimi3 reist 80-100 dagen per jaar en publiceert op tientallen websites reiservaringen, foto's en informatie over allerlei reisbestemmingen. Favoriete bestemmingen zijn Dubai, Mexico, Caribische eilanden, Florida en grote steden zoals Hong Kong, Singapore, Londen en New York.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *