Tot 500 euro vroegboekkorting p.p. bij Arke

Dit is hét moment om je vakantie voor de zomer van 2104 te boeken, want bij Arke worden er vroegboekkortingen tot 500 euro per persoon weggegeven! Daarnaast geeft Arke vandaag ook nog kassakorting weg. Op zonvakanties met vertrek tussen april en oktober 2014 is de kassakorting 50 euro per persoon, bij verre reizen bedraagt de korting maar liefst honderd euro per persoon! Wie het ultieme voordeel wil behalen die kiest een bestemming waar zowel vroegboekkorting als kassakorting op zit.

Arke biedt voor de zomer van 2014 weer een groot aantal aantrekkelijke zonbestemmingen aan zoals Curacao, Bonaire, de Dominicaanse Republiek, Gambia, Aruba, Turkije, Mexico, Jamaica, Portugal, Egypte en Spanje. De verwachte topper voor 2014 is Griekenland, dat weer helemaal terug is als Europese topbestemming. Vooral de eilanden Rhodos, Kreta, Corfu, Kos en Samos zijn erg in trek deze zomervakantie.

De vroegboekkortingen bij Arke zijn inmiddels komen te vervallen. Hun nieuwe actie is de Zin in Zon Voordeelweken: tot 150 euro p.p. korting op zonvakanties.

Tot 150 euro p.p. voordeel naar de zon pakken: klik hier.Plaats een reactie