Tsjechië voor beginners

Tsjechië is enorm in opkomst als vakantiebestemming. Voor mensen die nog niet tot de meer dan een miljoen landgenoten behoren die dit Centraal Europese land bezocht hebben is er sinds deze week de site Tsjechië voor beginners. De site is vooral bedoeld voor mensen die de eerste keer naar Tsjechië op vakantie willen gaan. Het imago van een arm Oostblokland is er in sneltreinvaart aan het afgaan. Steeds meer mensen ontdekken dat het land veel te bieden heeft op het gebied van cultuur, natuur en ontspannen.

Het gebied waar tegenwoordig het land Tsjechië ligt heeft eeuwenlang behoort tot de rijkste en meest ontwikkelde gebieden binnen Europa. Dat Tsjechië al lang geen geitenwollensokkenbestemming meer is bewijst de populariteit van hoofdstad Praag als bestemming voor stedentrips. Wie wil weten wat Tsjechië te bieden heeft wat betreft bezienswaardigheden die vind op Tsjechië voor beginners een duidelijk overzicht van een aantal hotspots. Ook lees je op de site alles over eten en drinken, het reizen in en naar Tsjechië en hoe het zit met het weer en de beste reisperiodes.

Wie trouwens benieuwd is naar skiën in Tsjechië die zou eind deze week richting het Liopnomeer moeten vertrekken. De berg Kramolin bij het onder Nederlanders populaire dorp Lipno nad Vltavou zal de komende dagen zo goed als zeker voorzien worden van een flink pak verse sneeuw!Plaats een reactie