Tips — 9 januari 2018

Het is aan te raden om je entreetickets voor Casa Batlló vooraf te reserveren. Deze bezienswaardigheid in Barcelona is dermate populair dat je anders erg lang in de wachtrij kunt staan om naar binnen te mogen. Wie via internet zijn Casa Batlló tickets reserveert die kan nu kiezen uit twee soorten entreetickets: normale tickets en Fast Pass tickets. Met de Fast Pass tickets heb je vrijwel direct toegang tot Casa Batlló, met de normale entreetickets moet je in de rij aansluiten voor mensen die wel vooraf online tickets gekocht hebben, maar geen Fast Pass entreeticket hebben. Daarnaast is er nog een derde rij die in de regel nog veel langer is en dat is de rij voor mensen die miet vooraf een ticket gekocht hebben. Het is dus sowieso handig om vooraf je tickets te kopen, maar om echt de wachtrijen te passeren moet je vijf euro per ticket meer betalen.

Via Ticketbar kun je de normale entreetickets inclusief videoguide kopen voor 24,50 per ticket. Voor de Casa Batlló Fast Pass tickets betaal je 29,50 per persoon. Deze kun je hier bestellen.

Tags: , , ,

Delen

Over de redacteur

Halverwege de jaren negentig ben ik begonnen met intensief reizen. Eerst als zakenreiziger, later steeds meer met het doel om over reizen op internet te publiceren. Deze uit de hand gelopen hobby heeft ervoor gezorgd dat ik een redelijk deel van het jaar op pad ben. Inmiddels heb ik ongeveer 75 landen bezocht en schrijf ik op verschillende reis- en bestemmingsgerelateerde websites zoals allesovervakanties.nl

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *