Uitgaan in Miami Beach

Velen van ons kennen nog wel de beelden van een flitsende stad met grote speedboten, Ferrari’s, helikopters, grote feesten en wat nog wel niet meer. Miami Vice sprak vele kijkers destijds tot de verbeelding. Nou heeft deze stad natuurlijk ook wel een goede ligging; behalve in het orkaanseizoen wanneer grote stormen nog wel eens roet in het eten gooien. Toch is het er bijna altijd warm en aangenaam vertoeven. Vele oudere Amerikanen verhuizen naar Miami om daar te overwinteren . Dat betekent natuurlijk niet dat het daardoor meteen het Benidorm van de Verenigde Staten is.

Twee delen
Miami is eigenlijk in te delen in twee gebieden. Het oorspronkelijke Miami en Miami Beach. Deze laatstgenoemde stad is zeker  interessant voor mensen die graag eens een stapje in de wereld zetten. Het mooie weer en de aanwezigheid van zee en strand maken van dit deel de ideale feestlocatie. Veel uitgaansgelegenheden zijn dan ook hier gevestigd.

Winter Music Conference
In Nederland hebben we het ‘Amsterdam Dance Event’ . Een groot evenement waarbij alle goede DJ’s uit de dance wereld samen komen. Tegenwoordig zelfs het grootste event op dit vlak. Op Miami Beach heb je jaarlijks in maart de ‘Winter Music Conference’. Samen met het ‘dance event’ waarschijnlijk de belangrijkste happening op dance-gebied. Alle grote DJ’s zullen hier dan ook hun acte de presence geven en vele  clubs hebben gedurende dit event de beste dance acts ter wereld in hun line up staan. Dit is echt een leuke periode om Miami beach te bezoeken als je van uitgaan houdt.

Natuurlijk is het hele jaar door interessant om hier de bloemetjes buiten te zetten, want alle feestgelegenheden zijn het hele jaar door geopend. Miami Beach is een bruisende stad met prachtige uitgaansgelegenheden, vele manieren van ontspanning en aantrekkelijke mix van culturen die samenkomen in deze levendige plek.



Plaats een reactie