Uitgaan op Ibiza

Over enkele maanden beginnen de feesten weer op Ibiza. Het eiland staat bekend als dé partybestemming voor jong en oud. Beroemde DJ’s vliegen heen en weer naar dit feesteiland om hun sound aan het feestende publiek te laten horen. Welke feesten en clubs mag je dit jaar echt niet missen? Wij hebben een aantal hotspots in het uitgaansleven op een rijtje gezet.

Pacha
Dit is misschien wel de bekendste club van Ibiza. Het is in ieder geval de oudste club. Het bestaat al sinds 1973 en heeft al die jaren prima stand gehouden tussen de andere grote clubs op het eiland. Ieder jaar presteert Pacha erin om weer een waanzinnige line-up te krijgen. Hardwel, Bob Sinclair en Marttin Soveigh zijn slechts enkele namen die in 2013 hier hun acte de presence gaven.

Amnesia
Deze club bestaat al sinds 1976 en heeft zich altijd prima weten stand te houden tussen de andere reuzen van Ibiza. Uiteraard dor een stevige en indrukwekkende line-up, maar ook de foam parties zijn hier legendarisch.

Privilege
Dit is ongetwijfeld de grootse club van Ibiza. De zaal van Privilege is net zo groot als dat van een voetbalveld. Het is dan ook echt een privilege om hier als danceliefhebber te mogen zijn. Ruim 10.000 bezoekers kunnen hier uit hun dak gaan. Bovendien is er ook een zwembad aanwezig waar je lekker in kan duiken na een avond vol feest.

Club Eden
Deze club opende zijn deuren in 1990 en werd in 2000 volledig verbouwd. Ruim 5000 bezoekers gaan hier regelmatig uit hun plaat op de beats van de grote namen die de club elk jaar weer weet te strikken. Zo stond vorig jaar o.a. Ferry Corsten regelmatig hier in de booth.

Ocean Beach
Wie voor de luxe gaat moet zeker eens een bezoek brengen aan Ocean Beach. Hier kun je feesten en ontspannen tegelijk. Een goede line-up en luxe faciliteiten zoals meerdere zwembaden maken het hier aangenaam vertoeven. Hier heb je echt even het gevoel net iets meer te zijn dan de gemiddelde mens op onze planneet.

Ibiza telt onnoemelijk veel clubs. Dit slechts een kleine greep uit de mogelijkheden die er zijn op dit ultieme Spaanse feesteiland. Als je van feesten houdt, dan zul je je hier zeker niet vervelen.1 gedachte over “Uitgaan op Ibiza”

Plaats een reactie