Nieuws — 28 januari 2014

Goed nieuws voor wie dit jaar op vakantie naar Turkije gaat. De Telegraaf meldt vanochtend dat het verplichte e-visum pas in november ingaat in plaats van in april dit jaar. Onder druk van de internationale reiswereld hebben de Turken de verplichting voor het recent ingevoerde online visum ingesteld. Hiermee wordt voorkomen dat duizenden toeristen deze zomer teruggestuurd moeten worden omdat ze geen visum hebben.

Het online visum voor Turkije is mede omstreden omdat je deze alleen maar met een creditcard af kunt rekenen. Ook is de termijn waarop de verplichting ingaat erg kort, waardoor de reisorganisaties hun klanten niet tijdig in hebben kunnen lichten. Sommige websites springen handig in op de nieuwe verplichting en regelen het visum tegen een extra vergoeding.

Tags: , , , , , , , ,

Delen

Over de redacteur

Dimi3

Reisjournalist Dimi3 reist 80-100 dagen per jaar en publiceert op tientallen websites reiservaringen, foto's en informatie over allerlei reisbestemmingen. Favoriete bestemmingen zijn Dubai, Mexico, Caribische eilanden, Florida en grote steden zoals Hong Kong, Singapore, Londen en New York.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *