Vakantiegangers meest tevreden over vakantie in Zuid-Afrika

Vakantiegangers die geboekt hebben bij een reisorganisatie zijn het meest tevreden over hun vakantie in Zuid-Afrika. Zij geven na terugkomst het hoogste cijfer aan hun vakantie en reisorganisatie. Het minst tevreden zijn mensen na hun vakantie in Egypte. Dit blijkt uit analyse van reiservaringen-website ReisOrakel.nl.

Met een 8,4 beoordelen vakantiegangers hun genoten vakantie in Zuid-Afrika het hoogst. Het meest gewaardeerd zijn de bezienswaardigheden, de hotels en lodges en de gids.

De top 5 van best beoordeelde gebieden is:
1)      Zuid-Afrika (8,4)
2)      Cuba (8,0)
3)      Canarische Eilanden (8,0)
4)      Macedonië (8,0)
5)      Costa Rica (7,8)

In de gehele top 5 zijn de vakantiegangers te spreken over de goede accommodaties. Ook de vriendelijke inwoners van de landen worden als positief ervaren.

Het minst te spreken zijn mensen over hun vakantie in Egypte. De meest gehoorde klachten zijn de onverwachte extra kosten, de kwaliteit van de hotels en het eten.

De landen met de laagste waardering zijn:
1)      Egypte (4,7)
2)      Cyprus (5,0)
3)      Maleisië (5,4)
4)      Verenigde Staten (5,7)
5)      Turkije (5,8)

Ook in de andere laag gewaardeerde landen is het de kwaliteit van de hotels die voor een lage waardering zorgt. Verder doen veel reisleiders hun werk niet goed, wat voor irritatie zorgt en het vakantiegevoel wegneemt.

Bekijk de volledige ranglijst op www.reisorakel.nl/nieuws/vakantiegangers-meest-tevreden-over-vakantie-zuid-afrikaPlaats een reactie