Reissites — 13 juni 2014

Verona mag zich de afgelopen jaren in toenemende mate verheugen op de belangstelling van Nederlandse toeristen. Bezoekers aan het Gardameer combineren een vakantie aan het meer vaak met een dagje Verona. Dankzij Transavia kun je echter ook rechtstreeks vanaf Amsterdam naar het internationale vliegveld van Verona vliegen, wat de stad extra interessant maakt om er een stedentrip van een paar dagen naartoe te boeken. Verona heeft op het gebied van bezienswaardigheden, kunst, cultuur, winkelen en lekker eten meer dan voldoende te bieden. Het aangename mediterrane klimaat zorgt in de zomermaanden voor een extra reden om Verona te bezoeken.

De populaire stedensite steden.net heeft deze week verschillende Verona tips en informatie toegevoegd op hun site. Voor wie binnenkort een bezoekje aan Verona wil maken die moet daarom zeker eens op www.steden.net/italie/verona kijken voor de beste Verona tips.

Tags: , , , ,

Gerelateerd nieuws

In 12 uur

In 12 uur

10 november 2015
New York top 10

New York top 10

25 mei 2015
Parijs voor beginners

Parijs voor beginners

8 oktober 2014
Parijs tips

Parijs tips

2 oktober 2014
Lissabon voor beginners

Lissabon voor beginners

16 september 2014
Bretagne voor beginners

Bretagne voor beginners

14 september 2014
Luxemburg voor beginners

Luxemburg voor beginners

11 september 2014
Düsseldorf voor beginners
Neurenberg informatie

Neurenberg informatie

20 augustus 2014

Delen

Over de redacteur

Dimi3

Reisjournalist Dimi3 reist 80-100 dagen per jaar en publiceert op tientallen websites reiservaringen, foto's en informatie over allerlei reisbestemmingen. Favoriete bestemmingen zijn Dubai, Mexico, Caribische eilanden, Florida en grote steden zoals Hong Kong, Singapore, Londen en New York.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *