Vijf tekenen dat je echt aan vakantie toe bent

Slecht slapen, jaloers op mensen die op vakantie zijn, onredelijk zijn en de dag niet zonder koffie door kunnen komen. Allemaal tekenen dat je er echt even tussenuit moet. Herken je jezelf in onderstaande situaties dan wordt het tijd voor vakantie!

  1. Irritatie op het werk 

Elke nieuwe opdracht die binnenkomt in je mailbox lijkt een onmogelijke taak. Je ergert je rot aan je collega’s en je kijkt om de kwartier op de klok. Taken rond je af met een minimale inspanning. Iets creatiefs bedenken lukt totaal niet. Herken je jezelf hierin? Tijd om vrij te nemen.

  1. Slecht humeur

Niet alleen op het werk, maar thuis ben je eveneens niet te genieten. Kleine dingen, zoals een volle vaatwasser maken je boos. Het kost je veel moeite om aardig te doen tegen je partner. Ben je uitgerust dan heb je helemaal geen moeite met een volle vaatwasser. Kortom het is tijd voor een break van je werk zodat je weer helemaal op kunt laden.

  1. Vaste routine 

Elke ochtend opstaan rond dezelfde tijd. Ontbijten. Aan het werk, ’s avonds sporten of bankhangen. Iedere dag is hetzelfde. Je weet nu al hoe je agenda er de volgende week uitziet, namelijk precies hetzelfde. Je krijgt er weinig energie van. Tijd om je fjallraven kanken rugzak in te pakken!

  1. Geen inspiratie om te koken 

Weet je niet wat je vanavond moet eten? Wordt het steeds lastiger om iets te bedenken? Een teken dat je toe bent aan vakantie. Grote kans dat je tijdens je vakantie weer nieuwe inspiratie opdoet. Ga je naar het buitenland neem dan heerlijke kruiden mee naar huis. Zo geniet je thuis nog een beetje na van je vakantie.

  1. Binnen zitten 

Het is mooi weer, maar jij zit met je fjallraven rugzak opgesloten in je kantoor. Je verlangt naar frisse lucht en de zon. Het weekend is voor jou absoluut niet genoeg om voldoende vitamine D op te doen. Op Facebook zie je bovendien allemaal mensen voorbijkomen die wel gewoon vrij zijn. Dat wil jij ook. Fjallraven op en gaan!Plaats een reactie